Uncategorized

Bezoek Parijs en ontdek zijn verleidelijke architectuur!

Naar Parijs reizen is altijd een van je favoriete projecten geweest. Wil je de mooiste rondreis door Parijs maken om zoveel mogelijk te leren over nieuwe dingen, zoals je doet tijdens de lezingen architectuur van de stad? Zoek dan niet verder, je bent al aan het juiste adres. Dankzij de architecturale rondleiding door de stad ontdek je de fantastische gebouwen, zoals het Louvre, de Eiffeltoren en vele andere.

Pas je Parijs tour aan

Voor een lezingen architectuur tour in Parijs, kun je je tour aanpassen door de sites die je wilt ontdekken op te geven. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar oude geschiedenis, kun je ervoor kiezen om alleen de oude gebouwen van de stad te bezoeken. Ook als je tijdperken wilt vergelijken, kun je ervoor kiezen zowel de nieuwe als de oude gebouwen te bezoeken. Je hoeft alleen maar je voorkeuren aan te geven en het programma te corrigeren/aan te geven dat je zal worden voorgesteld, om je gepersonaliseerde rondreis door Parijs te realiseren. Elk bezoek wordt zo georganiseerd dat de betrokken gebouwen in hun sociale, culturele, historische en politieke context worden geplaatst. Je zult ook de gelegenheid hebben om de cafés, bistro's, parken en vele andere aantrekkelijke plaatsen te zien die deze mooiste rondreis door Parijs verrijken.

Gemakkelijk boeken

Je mooiste rondreis door Parijs kun je boeken voor een periode van 3 dagen en 2 nachten tegen een vaste prijs per persoon. In deze prijs zijn de reis, de catering (ontbijt, lunch en diner) en de overnachtingen in een driesterrenhotel inbegrepen. Bij al deze maaltijden kun je gratis twee glazen frisdrank naar keuze nuttigen. Bovendien worden excursies en lezingen architectuur gerealiseerd in Parijs. Ook in vele andere steden van Frankrijk kun je terecht voor een lezingen architectuur tour.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.